Mașini de gaurit speciale

Home / Magnetic Core Drilling Machines / Mașini de gaurit speciale

Prezentarea noului nostru catalogului pentru mașinile de găurit personalizate BDS. (Mașini de gaurit speciale)

special magnetic drills

Sau cele mai multe aplicații, BDS are deja mașina potrivită în gama sa de produse. Dar există întotdeauna locuri de muncă care nu pot fi efectuate cu produsele existente. Pentru aceste cazuri speciale, dezvoltăm mașini personalizate pentru clienții noștri, în loturi mici sau ca si comenzi individuale. Vom fi bucuroși să vă creăm o soluție individuală pentru dvs. Iată câteva exemple de sute de produse pe care le-am dezvoltat deja.

special mag drill

[Best_Wordpress_Gallery id=”3″ gal_title=”Special Purpose Drilling Machines”]

 

 

Aveți cerințe speciale care nu pot fi îndeplinite cu ajutorul produselor  existente? Nu ezitați să ne întrebați ce putem face pentru dvs. Vom fi bucuroși să oferim consultanță fără obligații. Ai nevoie de ea? Vom construi! CLICK AICI pentru a ne trimite cererea

Locurile de muncă speciale necesită mașini speciale. BDS dezvoltă tehnologia potrivită chiar și pentru domenii speciale de aplicare. Gama de mașini speciale BDS este concepută pentru utilizatorii cu cerințe care depășesc cerințele normale.


special magnetic drilling


 

Ce face mașinile de găurit de bază BDS inconfundabile? BDS este în contact permanent cu clienții și utilizatorii și cunoaște foarte bine cerințele unei operații dure zilnice. Tehnologia BDS este în continuă dezvoltare și perfecționare pentru a satisface – și chiar depăși – cerințele profesionale cele mai înalte.

Faceți clic aici pentru a descărca acest catalog în limba engleză


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *